Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Drakbåts-EM i Tyskland, 23-26 augusti, är årets huvudmål för de olika Drakbåtslandslagen. I helgen samlades de i Stockholm för sju fartfyllda träningspass.
 
Den 5-7 oktober hålls Paracanoeing World Conference i Sverige. Världsledande föreläsare samlas på Bosön och bjuder in till en innehållsrik konferens med bred målgrupp.
 
Helene Ripa smällde till med ett kanonlopp och dominerade hem EM-guldet! Karin Johansson stod återigen för världsklass när hon paddlade hem ett EM-brons! Därtill fem ytterligare topp 9-placeringar - ett starkt EM för Sprint & Paratruppen.
 
Imorgon inleds Sprint & Parakanot-EM i Belgrad. En stark svensk trupp är på plats som har goda chanser att vara med och hugga om finalplatser på flera distanser och dessutom medaljvittring på ett antal!
 
I gassande solsken avgjordes klassiska Göta Kanalloppet i lördags med ett stort antal kanotister på startlinjen i både tävlings- och motionsklass. Tävlingen innebar även ett första RM i "Långdistanspaddling"!
 
Erik Holmer svarade för en historiskt bra EM-insats när han tog sig hela vägen till final och slutade tolva. Det var första gången någonsin Sverige var representerat i en stor mästerskapsfinal på seniorsidan!
 
På fredag inleds Kanotslalom-EM i Prag. En kvartett starka paddlare i det svenska landslaget laddar redan på EM-banan. Säsongen har inletts starkt så det finns goda förhoppningar om fina prestationer.
 

Succén i Duisburg!

(2018-05-28 10:32)
Det svenska sprintlaget gick fantastiskt bra på världscupen i Duisburg. Fem medaljer - guld, 3*silver, brons - och flera ytterligare topplaceringar. Styrkebesked!
 
Efter en framgångsrik världscuppremiär i Szeged förra helgen har landslaget tillbringat de senaste dagarna i Dusiburg, där Världscup II inleds imorgon.
 
Imorgon träder den uppmärksammade GDPR-lagen ikraft och ersätter därmed den tidigare personuppgfitslagen (PUL). GDPR är framtagen för att skydda dig som person och ställer en del nya krav på alla organisationer som hanterar personuppgifter.
 
Imorgon inleds världscupen i maraton med starka svenska kanotister på plats i Portugal!
 
Tre svenska landslag var på plats i Essen för den årliga jätteturneringen i Kanotpolo. En mix av stabila segrar, jämna uddamålsmatcher och lärorika förluster sammanfattar helgen.
 
Imponerande svensk världscupdebut - silver både till Linnea Stensils och Helene Ripa! Två medaljer som var toppen på flera fina svenska prestationer i ungerska Szeged.
 
Sprint- och Parakanotlandslaget är på plats i kanotmeckat Szeged i Ungern. Imorgon inleds världscupen för truppen där medaljförhoppningar blandas med debutantförväntningar.
 
U16-landslagets förbundskaptener bjöd under den gångna långhelgen in till ett besättningsläger i Katrineholm. Ett stort gäng ungdomar deltog och genomförde många fina pass tillsammans.
 

 

Postadress:
Tibro KK - Kanot
c/o PeO Lundberg, Källtorpsvägen 6
54335 Tibro

Kontakt:
Tel: 070 27 27 404
E-post: info@tibrokk.nu

Se all info